Testi-illat

Järjestämme avoimia yleisiä testi-iltoja, joissa kaikilla on mahdollisuus suorittaa aerobinen peruskuntotesti (TesKu-testi) 4- 6 x 1000m/nousevalla kuormituksella laktaattimittauksin.

Tule testiin, joka antaa sinulle yksilölliset, tarkat ja luotettavat ohjeet kuntoiluusi sekä tiedon optimaalisesta syke- ja vauhtitasosta tuleviin tapahtumiisi.

Testeihin tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse: tesku@tesku.fi

Tampere, Poltesali
6.6. klo 18:00

Lisäksi tarjolla yksilötestit juoksumatolla tai polkupyöräergometrillä Poltesalilla, Nekalassa.

Helsinki, Paloheinän urheilumaja
13.6. klo 19:30

Testin hinta: Aerobinen peruskuntotesti (TESKU-testi) 105 €/hlö. Mahdollinen sisäänpääsymaksu urheiluhalleihin (Esport Arena ja Tampereen Messu- ja urheilukeskus) ei sisälly testin hintaan.

Testit sisältävät: Terveystaustakysely, ota täytetty lomake mukaan testitilaisuuteen. Painon mittaus, rasvaprosentin mittaus pihdeillä, Poltesalilla testiin kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus. Aerobinen peruskuntotesti 4 – 6 x 1000 m/nousevalla kuormituksella laktaattimittauksin, menetelmän kehittäjän tulkitsemana ja ohjeistuksella.

Testissä Sinulle määritetään yksilölliset syketasot aerobinen (peruskestävyys) ja anaerobinen (vauhtikestävyys) kynnys sekä maksimaalinen hapenottokyky harjoittelua varten.

PS. Testi-iltoja myös ryhmille sopimuksen mukaan

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Testaus- ja kuntotutkimusasema
TesKu Oy
Poltesali
Vihiojantie 5
33800 Tampere
www.tesku.fi
tesku@tesku.fi
050 – 5566678

4 vastausta artikkeliin “Testi-illat

 1. Anni Maula

  Moro!

  Onko huhtikuussa tulossa testi-iltaa Treella? Mulla ei aikataulut sopineet tohon perjantaille ja haluisin tulla tarkastuttamaan kunnon ja sykerajat!

  • Tesku Artikkelin kirjoittaja

   Moi Anni!

   Kyllä on tulossa. Päivä ei ole vielä tiedossa, koska seuraava testi-iltamme pidetään ulkona. Seuraamme nyt kevään etenemistä ja katsomme milloin testireittimme on kunnossa.

  • Tesku Artikkelin kirjoittaja

   Moi!

   Kyllä on tarkoitus tulla myös sinnepäin. Keskiviikkona 8.5. olisi tarkoitus pitää yleinen ilta Kaarinan urheilukentällä. Teen tästä vielä tapahtuman nettisivuillemme lähiaikoina.

Vastaa