TesKun hinnaston muutos 16.10.2023

Haluamme varmistaa palveluiden laadun säilymisen ja asiakkaiden tyytyväisyyden, mikä edellyttää tiettyjä hinnanmuutoksia.

Hinnankorotukset astuvat voimaan 16.10.2023. Uusi hinnasto.

Hinnankorotusten taustalla on useita tekijöitä, jotka vaikuttavat Tesku Oy:n toimintaan. Suurin syy hintojen korotukseen on kasvaneet kustannukset. Tesku Oy on kohdannut viime aikoina merkittävää painetta kulujen kasvaessa. Laitteiden ylläpito-, päivitys- sekä testausmateriaalien kustannukset ovat kaikki kohonneet huomattavasti. Tämä asettaa yritykselle haasteita ja vaatii järkevää hinnoittelua varmistaakseen jatkossakin korkean laadun ja asiakkaiden tyytyväisyyden.

Tesku Oy ymmärtää, että hinnankorotukset voivat herättää huolta asiakkaiden keskuudessa, mutta yritys pyrkii varmistamaan, että palvelunsa ovat edelleen kilpailukykyisiä ja tarjoavat erinomaisen vastineen asiakkaiden investoinnille. Yritys aikoo myös jatkaa panostamistaan asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla ammattitaitoista ja räätälöityä kuntotestauspalvelua.

Toimitusjohtaja Petri Jääskeläinen kommentoi hinnankorotuksia seuraavasti: ”Olemme tehneet tämän päätöksen pitkän harkinnan jälkeen, ja se on välttämätön askel varmistaaksemme, että voimme jatkaa laadukkaiden kuntotestauspalveluiden tarjoamista. Ymmärrämme, että tämä voi vaikuttaa asiakkaisiimme, mutta haluamme taata, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen kanssamme.”

Tesku Oy jatkaa sitoutumistaan tarjoamaan korkeatasoisia kuntotestauspalveluja ja kiittää asiakkaitaan heidän tuestaan. Yritys odottaa innolla mahdollisuutta jatkaa yhteistyötä ja auttaa asiakkaitaan saavuttamaan terveys- ja kuntoilutavoitteensa.

Petri Jääskeläinen
Toimitusjohtaja, Tesku Oy
tesku@tesku.fi
0505566678

Vastaa