Suomalaisten kuntokirja – Testattua ja tutkittua tietoa

TesKun perustaja Matti Jääskeläinen kirjoittama Suomalaisten kuntokirja on nyt saatavilla. Helpoiten tilaat sen suoraan meiltä sähköpostitse tesku@tesku.fi.

Matti Jääskeläisen Suomalaisten kuntokirja on tarkoitettu oppaaksi kaikille, jotka haluavat tuloksia liikuntaharrastuksesta sekä herätteeksi heille, jotka toivoisivat liikunnan avulla saavansa itselleen todellisen elämäntapamuutoksen.

Kirja kertoo, mitä uuden kuntoliikuntaideologian mukainen liikunnan harrastaminen voi jokaiselle meistä antaa. Millä tavoin jokainen voi saavuttaa hyvän kunnon.

– Tämä kirja on urheilussa ja liikunnassa viettämieni vuosien, elämäntyöni tuotos. Olkoon se samalla osaltani eräänlainen ”väitöskirja” tekemästäni työstä, kaikista niistä valmennuksellisista ja liikunnallisista kokemuksista, joita työskentely eri ikäisten ja erilaisin tavoittein varustettujen ihmisten parissa on minulla antanut, Matti Jääskeläinen toteaa.

Matti Jääskeläinen on tehnyt pitkän uran kuntotestauksen, kuntoilijoiden ja urheilijoiden parissa. Jääskeläinen tunnetaan maratonkoulujen kehittäjänä sekä kuntotestauksen pioneerina. Kirja kokoaa Jääskeläisen elämäntyön – kaiken sen tiedot ja taidon, mitä hän on liikunnasta, liikuntafysiologiasta, liikuntalääketieteestä, valmennusopista ja psykologiasta kartuttanut.

Vastaa