Testi-illat

Tule testiin, joka antaa sinulle yksilölliset, tarkat ja luotettavat ohjeet kuntoiluusi sekä tiedon optimaalisesta syke- ja vauhtitasosta tuleviin tapahtumiisi.

Järjestämme avoimia yleisiä testi-iltoja, joissa kaikilla on mahdollisuus suorittaa aerobinen peruskuntotesti (TesKu-testi) 4- 6 x 1000m/nousevalla kuormituksella laktaattimittauksin.

Testeihin tulee ilmoittautua etukäteen sähköpostitse: tesku@tesku.fi

Testeissä käyneet saavat nyt myös nettipohjaisen maratonkoulumme veloituksetta käyttöön vuodeksi.

Tampere, Poltesali
Elokuu 2019

Espoo, Otaniemen urheilukenttä
Elokuu 2019

Helsinki, Eläintarhan urheilukenttä
Elokuu 2019

Testin hinta: Aerobinen peruskuntotesti (TESKU-testi) 95 €/hlö. Mahdollinen sisäänpääsymaksu urheiluhalleihin (Esport Arena) ei sisälly testin hintaan.

Testit sisältävät: Terveystaustakysely, ota täytetty lomake mukaan testitilaisuuteen. Painon mittaus, rasvaprosentin mittaus pihdeillä, Poltesalilla testiin kuuluu myös InBody-kehonkoostumusmittaus. Testin jälkeen saat käyttöoikeuden TesKun nettipohjaiseen maratonkouluun vuodeksi.

Aerobinen peruskuntotesti 4 – 6 x 1000 m/nousevalla kuormituksella laktaattimittauksin, menetelmän kehittäjän tulkitsemana ja ohjeistuksella.

Testissä Sinulle määritetään yksilölliset syketasot aerobinen (peruskestävyys) ja anaerobinen (vauhtikestävyys) kynnys sekä maksimaalinen hapenottokyky harjoittelua varten.

PS. Testi-iltoja myös ryhmille sopimuksen mukaan

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Testaus- ja kuntotutkimusasema
TesKu Oy
Poltesali
Vihiojantie 5
33800 Tampere
www.tesku.fi
tesku@tesku.fi
050 – 5566678

4 vastausta artikkeliin “Testi-illat

 1. Anni Maula Vastaus

  Moro!

  Onko huhtikuussa tulossa testi-iltaa Treella? Mulla ei aikataulut sopineet tohon perjantaille ja haluisin tulla tarkastuttamaan kunnon ja sykerajat!

  • Tesku Artikkelin kirjoittajaVastaus

   Moi Anni!

   Kyllä on tulossa. Päivä ei ole vielä tiedossa, koska seuraava testi-iltamme pidetään ulkona. Seuraamme nyt kevään etenemistä ja katsomme milloin testireittimme on kunnossa.

  • Tesku Artikkelin kirjoittajaVastaus

   Moi!

   Kyllä on tarkoitus tulla myös sinnepäin. Keskiviikkona 8.5. olisi tarkoitus pitää yleinen ilta Kaarinan urheilukentällä. Teen tästä vielä tapahtuman nettisivuillemme lähiaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *