Yrityksille ja yhteisöille

KUNTOA, ELINVOIMAA, TYÖKYKYÄ JA TERVEYTTÄ

Yrityksen omaan koulutuspäivän ohjelman lomaan voimme tarjota liikunnallisia vaihtoehtoja ennaltaehkäisevän terveydenhuollon merkeissä.

Fyysisen kunnon testaus (aerobinen peruskuntotesti), joka vie ryhmältä (5 - 20 henkeä) aikaa vain noin 1,5-2 h, voi olla yksi hyvä vaihtoehto siihen. Heräteluento liikunnasta ja terveydestä tai kehonkoostumusmittaus InBody720-laitteistolla voivat myös olla sopivia välipaloja kiireisessä arjessa.

Yrityksen omiin liikuntapäiviin fyysisen kunnon testauksen ohella, voimme tarjota yrityksen tarpeiden ja henkilöstön tavoitteiden mukaista sekä eri vuodenaikoisin soveltuvaa liikunnallista ohjausta ja koulutusta.

Meillä on valmiina ja testattuina myös työvälineet yrityksen oman kuntokampanjan tai TYKY- projektin suunnitteluun. Tarkoilla fyysisen kunnon testeillä sekä muilla tukitoimenpiteillä voimme tarjota yrityksen käyttöön tietoa kampanjan aikaansaamista tuloksista henkilöstön fyysisen toimintakyvyn eri alueilla ja heidän voimavaroissaan.

Liikunta elämäntavaksi projektit ovat räätälöityjä, yrityksen tarpeet ja resurssit huomioivaa henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin tähtääviä kokonaisuuksia.